• 18. August
  • Willemoes Plads

Boxed

en levende skulptur i byrummet

Forestillingen spiller både kl. 12 og 14 – vælg tidspunkt, når du køber billetter

I forestillingen Boxed sættes der på en sjov og spændende måde spørgsmålstegn ved de samfundssystemer, vi indgår i – praktisk, socialt, politisk og personligt – og hvilke regler og dynamikker, det kræver.

Boxed skabes af publikum og kan observeres af forbipasserende i bybilledet. Det deltagende publikum oplever værket indefra. Sammen skaber de en foranderlig og mobil skulptur gennem flytning og omarrangering af den grafiske træscenografi. Boxed’s visuelle udtryk formes således af dem, der deltager, så hver opførsel bliver unik og afspejler de valg og fortolkninger, publikum laver.

Det deltagende publikum blive udfordret på samarbejdsevner, kreativitet og individualitet i en sjov oplevelse, som de bestemmer udfaldet af.

Selve forestillingen varer ca. en halv time, hvorefter vi runder af med en forfriskning og tager en snak om den fælles oplevelse, og hvad der skete i gruppen.

Forestillingen indgår som en del af fejringen af købstadsjubilæet i Assens i dagene fra d. 15. til d. 18. august, så kom og vær med!

Dramaturg: Betina Rex
Komponist: Mercy
Koreograf: Simone Wierød
Producent: Wired Studio
Billetpris: Børn/unge: 30 kr. Voksne: 40 kr.