Robin Hood – tirsdag d. 21. februar kl. 18 i Arena Assens

– eventyr i Sherwoodskoven

Folketeatrets familieforestilling er i år en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande fra Sherwoodskoven, der stjæler fra de rige og giver til de fattige.

Der er både eventyr, romantik, slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood. Vi møder de elskede figurer som Broder Tuck, Lille John, Sheriffen af Nottingham, Prins John, Kong Richard og ikke mindst Lady Marian.

Men – ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring den kække bande fra Sherwood slår fra sig mindst lige så godt som mændene, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning. Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder.

Forestillingen overrasker med en befriende, humoristisk og musikalsk teaterleg til glæde for børn fra 6 år – men den kan med fornøjelse også ses af større børn og voksne.

Anmelder Christian Skovgaard Hansen skrev i Ungt Teaterblod:
Folketeatrets Robin Hood er fantastisk familieteater, som vil begejstre både store og små, og med en god portion humor leveret af et veloplagt skuespillerhold.