Monsieur Ibrahim – 11. november kl. 15.30 i GlamsBjergHus

– en rørende og smuk historie

Titlen kan give associationer til et muslimsk debatindlæg. Men stykket, der bygger på en novelle, bliver efter få minutter til en charmerende beretning fra nutidens Paris om et barn og siden en ung mand – en forestilling om tro, moral, autoritet, fællesskab, forelskelse, svigt, løgn contra sandhed og ikke mindst livets foranderlighed.

En charmerende og tankevækkende forestilling iscenesat af Pia Rosenbaum og spillet af Troels II Munk, der giver fortællingen ironi og det rette bid, når vi hører om Momos kvaler, venskab og identitet.

Momo er en ensom teenager, der bor omkring Rue Bleu i Paris med sin fraværende og sorgramte far. Hans mor har forladt dem, og som 13-årig bliver han også forladt af sin far, der vælger at flygte fra det hele, så Momo nu reelt er forældreløs. Her går den gamle kioskejer, Ibrahim, ind og bliver den eneste voksne i Momos liv. De knytter et varmt venskab, og Ibrahim giver omsorg og livsvisdom til Momo, så han opbygger sin egen identitet og får styrket sit selvværd.

Anmelderne var enige om fem stjerner:
For eksempel skrev Kulturkupéen.dk: “En lille perle af en tekst formidlet fremragende af Troels ll Munk.”


Instruktør og manuskriptbearbejdelse:
Pia Rosenbaum
Medvirkende: Troels ll Munk
Komponist: Sigurd Barrett
Forfatter: Éric-Emmanuel Schmitt
Scenografisk konsulent:  Nina Schiøtz
Producent: Teater V i samarbejde med Holbæk Teater

OBS: Efter forestillingen vil der være mulighed for en eftersnak med Troels II Munk.

Billetpris: 150 kr.