Jekyll on ice – 8. oktober kl. 19 i Industrien, Aarup

– interaktivt familieteater

Dr. Jekyll er en følsom og indadvendt issælger, der i forsøget på at bryde isen og sin generte skal kommer voldsomt på glatis.

I sine bestræbelser på at opfinde verdens bedste is sker der et uheld – ingredienserne blandes forkert. Og ud af det blå dukker hans fandenivoldske modsætning – Mr. Hyde – op.

Med visuel poesi, fysiske gags, enorme balloner og en charmerende isvogn kombinerer skuespilleren Paolo Nani sin erfaring fra klovnens univers med interaktivt teater.

Publikum følger hans sprælske twist på de kendte figurer, underholdes og inviteres med i en legende musikalsk forestilling.

Jekyll on ice er en varm, humoristisk og boblende, visuel komedie.

Familieforestilling – fra 6 år

Instruktører: Frede Guldbrandsen og Valentino Dragano
Medvirkende: Paolo Nani
Scenograf: Julie Forchhammer
Dramaturger:
Paolo Nani, Frede Guldbrandsen, Valentino Dragano
Producent: Paolo Nani Teater

 Billetpris: Børn: 125 kr. Voksne: 175 kr

OBS: I denne sæson har vi hele tre familieforestillinger. Hvis I på en gang køber billetter til alle tre forestillinger, får I 25 % rabat på både børne- og voksenbilletter. I får også rabatten, hvis I kombinerer en eller to familieforestillinger med andre forestillinger – blot mindst tre forestillinger i alt.

De andre to familieforestillinger er Pippi Langstrømpe d. 16. november og Dyrene i Hakkebakkeskoven d. 1. maj. De spiller i Arena Assens.