Robin Hood – 11.02. kl. 18 i Arena Assens

– eventyr i Sherwoodskoven

AFLYST på grund af Coronarestriktioner

Folketeatrets familieforestilling er i år en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande fra Sherwoodskoven, der stjæler fra de rige og giver til de fattige.

Der er både eventyr, romantik, slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood. Vi møder de elskede figurer som Broder Tuck, Lille John, Sheriffen af Nottingham, Prins John, Kong Richard og ikke mindst Lady Marian.

Men – ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring den kække bande fra Sherwood slår fra sig mindst lige så godt som mændene, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning. Det er også kvinderne, der spiller en afgørende rolle, da Robins sans for livets uretfærdighed vækkes. Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder. Hvis ikke vi hjælper hinanden, er vi ilde stedt.

Forestillingen overrasker med en befriende, humoristisk og musikalsk teaterleg til glæde for børn fra 6 år – men den kan med fordel også ses af større børn og voksne.

Instruktør: Frede Gulbrandsen
Medvirkende: Christopher Læssø, Emilie Rasmussen, Jesper Riefensthal, Morten Christensen, Jon Lange, Louis Bodnia Andersen, Josefine Tvermoes – i alt 11 medvirkende
Kapelmester: Jullie Hjetland
Forfatter: Ken Ludwig
Producent: Folketeatret

Billetpris: Børn 125 kr. Voksne 200 kr.