Nyhedsbrev 01.10.2018

Vi lancerer hermed vores redesignede nyhedsbrev, som vi håber, at I vil synes om.
Det giver jer mulighed for at komme til bl.a. hjemmeside, billetsalg og facebook direkte fra denne mail.

Venlig hilsen
Bestyrelsen

Peer Gynt – d. 5. oktober kl. 20 – Arena Assens

Gør som så mange andre – køb billet til Folketeatrets anmelderroste forestilling Peer Gynt på fredag d. 5. oktober kl. 20 i Arena Assens.
​​​​​​​Billetpris: 275 kr. Tag evt. familiens unge, som kun skal give 100 kr. pr. billet, med. Billetterne købes via www.vestfynsteater.dk, mail@vestfynsteater.dk eller ring på tlf. 30 28 29 65.

Indled evt. aftenen med grillet oksefilet, spidskål, grillede, små kartofler og mild pebersovs samt kaffe/te og kage i Arena Assens – husk bordbestilling på cafe@arena-assens.dk eller tlf. 64 71 18 20.

Folketeatret kommer med en gendigtet og nybearbejdet udgave af Ibsens helt store klassiker, som stadig er særdeles relevant, og så er den med Cyron MelvillePreben KristensenAnette StøvelbækMads KnarreborgMathilde NorholtMichael Brostrup og musikeren Jullie Hjetland.

Hvad enten du har købt billetter, eller først skal til det nu, så læs her nogle uddrag af de flotte, fire- og femstjernede anmeldelser:

Blandt andet skriver Frederiksborg Amts Avis, at Folketeatret har skabt en dejlig turneudgave af Ibsens sprudlende historie – en frydefuld rejse som publikum over det ganske land kan glæde sig til. Peer Gynt er en underholdende og klog forestilling om det korte liv, som vi alle tror at have fuld kontrol over, men som skal behandles varsomt…

CPH Culture roser blandt meget andet iscenesætter Moqi Simon Trolin og scenografen Eilev Skinnarmo for at have skabt et eventyrligt univers.

Det bliver helt sikkert en teateroplevelse udover det sædvanlige!

Forhøret over Lucullus – d. 11. oktober kl. 10 – Glamsbjerg Bio

Og så til noget helt andet – Forhøret over Lucullus. På baggrund af radioteater af ingen mindre end Bertolt Brecht, har Svendborg Dage med Brecht skabt en radiobiografforestilling, hvor Brechts historie i kraft af bl.a. nyskrevet musik og surroundsound står lyslevende for publikums indre blik i den mørklagte biograf. Før forestillingen er der kaffe/te og boller samt en introduktion ved folkene bag projektet.

Alt dette for kun 125 kr. i Glamsbjerg Bio, Langbygårdsvej 10, 5620 Glamsbjerg torsdag d. 11. oktober kl. 10.
Køb billetter her.

Kom i teatret, når teatret kommer til dig!

Der er lukket for kommentarer.