Feen i åen – 28.09. kl. 12.15 på Tallerupskolen og 03.10 kl. 12.45 på Assensskolen

Instruktør: Anne Barslev
Libretto og iscenesættelse: Kongelig operasanger Simon Duus
Medvirkende: ”Morgendagens stjerner” bestående af sangerne Mathias Hedegaaard, Jule MeeRa Albertsen, Stina Schmidt, Jakob Vad og 1 pianist
Kostumer og scenografi: Fra Det Kongelige Teaters fantastiske gemmer
Producent: Det Kongelige Teater

Billetpris:
Voksne: 100 kr.
Børn og unge: 50 kr.

En eventyrlig fortælling om overtro og romantik. Kan man score når man spiller lut? Er vildsvin egnede kæledyr? Kan man være forelsket i to personer på samme tid? Hvordan kan man være en fortryllende fe, når man skal tage opvasken og støvsuge, og er en fe overhovedet en rigtig person?

I 1824 skabte digteren Wilhelm Müller og komponisten Franz Schubert et klassisk mesterværk om en ung mands stormende forelskelse i en uopnåelig møllerdatter – ”Die schöne Müllerin”. Der er løbet meget vand i Mølleåen siden udgivelsen for 200 år siden, og Det Kongelige Teater fyrer nu op under en ny, kæk og fejende flot version for fire operasangere og en pianist.

Fantasifulde kostumer tegner personerne stærkt op, og de unge sangere agerer både stykkets personer og fortællere, alt imens der bliver gået til den på scenen. Stykket er nemlig meget fysisk, så fortællingen underbygges af bevægelse og koreografi.

Kom og oplev nogle af de smukkeste melodier, der nogensinde er skrevet – nu med spritnye og skøre tekster af Simon Duus direkte målrettet børn og unge fra 10  år.