Skatteøen – 06.03. kl. 18 i Arena Assens

– med Sebastians dejlige musik og udødelige sange

Denne forestilling er desværre allerede udsolgt

Historien om drengen Jim Hawkins tager sin begyndelse i 1745 på kroen Admiral Benbow, som drives af Jims mor, Mrs. Hawkins. Da den gamle sørøverkaptajn, Bill Bones, ankommer med en mystisk rejsekiste, finder Jim et skattekort i kaptajnens gemmer, og eventyret kan begynde.

Skatten skal findes, og sammen med doktor Livesey og godsejer Trelawney tager Jim afsted på det gode skib Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres leder, John Silver, forklædt som skibskok.
Et sandt eventyr og et medrivende kapløb om skatten.

Til tonerne af Sebastians skønne musik og smukke sange føres vi ud på Det Caribiske Hav blandt eneboere, pirater, søulke og med den lede sørøver ved navn John Silver lige i hælene.

Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt og et genhør med alle de kendte sange som  f.eks. Sørøversangen, Hispaniola, Ostesangen, Admiral Benbow og ikke mindst Natten fuld af stjerner, når Folketeatret sætter alle sejl til og tager os med til Skatteøen.

Instruktør:
Birgitte Næss-Schmidt
Medvirkende:
Kasper Leisner, Szhirley, Jacob Spang Olsen, Kristian Boland, Christian Mosbæk, Ole Boisen, Søren Bang Jensen, Maria Corydon, Martin Gæbe, Martin Geertz, Simon Nøiers, Morten Lützhøft, Mathias Sprogøe Fletting og Stanley Bakar – i alt 15 medvirkende.
Musik og sangtekster:
Sebastian
Kapelmester/arrangør:
Jacob Lindbirk
Dramatiker:
Preben Harris frit efter  Robert Stevensons roman
Stagefight:
David Owe
Producent:
Folketeatret

 Billetpris: Børn: 125 kr. Voksne: 200 kr.