Ikke uden min mor – 22.01. kl. 20 på Glamsbjerg Fri- og Efterskole

– et rørende portræt af kvinder i tre generationer

UDSOLGT

Bemærk: Forestillingen er flyttet fra GlamsBjergHus (Hotellet) til Glamsbjerg Fri- og Efterskole, Krengerupvej 50 i Glamsbjerg.

Ikke uden min mor er en forestilling om mødre og døtre, så tag din mor, datter og veninde under armen til en aften med, for og om kvinder.

I forestillingen fortælles kvindehistorier. Historier om kvinder, der tilpasser sig, og historier om kvinder, der gør oprør, om vores muligheder og begrænsninger, håb og drømme – før, nu og i fremtiden.

Vi står på skuldrene af vores mødres historier, erfaringer og kampe, ligesom de står på deres, og vore døtre står på vores. Det gælder alle kvinder til alle tider og i alle kulturer. Ingen kvinde eksisterer uden sin mor.

Ikke uden min mor er baseret på interviews med 76 kvinder med 12 forskellige nationaliteter og fortælles i ord og musik på tværs af generationer og kulturer, så vi og vores liv bliver spejlet på nye og spændende måder.

“Ekstremt rørende. Ekstremt intimt. Ekstremt. Autentisk. Scenen er hos os. Historierne er iblandt os. Historierne er os”.
Scenekanten.com

Forestillingen spilles med støtte fra Statens Kunstfond – Turnénetværket for voksenteater.

Instruktør:
Sandra Yi Sencindiver
Medvirkende:
Anne-Vibeke Mogensen, Lotte Munk, Siir Tilif og Marie Louise von Bülow
Scenograf:
Sir Grand Lear
Musik og tekster:
Marie Louise von Bülow
Dramatiker:
Camara Lundestad Joof
Dramaturg:
Sosha Teperowska
Producent:
danskdansk i co-produktion med Teatergrad

 Billetpris: 150 kr.