Hva så Europa – 18.01. kl. 20 i Arena Assens

– et politisk, mytisk og absurd familiedrama

Europa er i øjeblikket spændt ud imellem en stigende nationalisme i Nordeuropa og de druknende flygtninge i Sydeuropa. Mellem Putin i øst og Trump i vest. Drømmen om et fælles Europa, som vi har taget for givet, er under pres som aldrig før.

I Hva så Europa er en mytisk familie taget i sommerhus for at fejre Europas fødselsdag. Europa er familiens overhoved, men hun er ikke, som hun plejer. Hukommelsen er begyndt at svigte, og måske er de første tegn på demens ved at vise sig.

Hvad så Europa? – hvad er fremtiden? Er næste generation i stand til at tage over? Og hvad vil det betyde? Hvem skal forvalte Europas arv? Vil Kina og Østblokken tage over?

Jyllands-Postens anmelder gav fem stjerner og skrev bl. a.: …en komisk og levende fore-stilling …med holbergske greb, revyagtig timing og udtryksfuld symbolik …klart formsprog og seriøs komik bringer os storgrinende gennem en ellers tragisk fortælling.

Vi så et lille udsnit af forestillingen på det årlige teaterseminar i november ’18 – anderledes, spændende, aktuel, fascinerende og absolut ikke kedelig!

Instruktør:
Mette Ovesen
Medvirkende:
Maja Juhlin, Frank Thiel, Josephine Thorø Reumert Grau og Morten Kjær
Scenograf:
Lisbeth Burian
Forfatter:
Vivian Nielsen
Producent:
Mungo Park Kolding

Billetpris: 225 kr.