Syren, Hawaii, Undulat – fredag d. 10. februar kl. 20 i Industrien, Aarup

– en imponerende monolog om demens

Judy er kvinde, søster, hustru, mor og datter. Hun er hårdtarbejdende men har styr på livet. Hun har et komplekst forhold til sin far, der har stor betydning for hende – for hvem hun er blevet på både godt og ondt. Så da hendes far bliver dement, står hun tilbage med en masse følelser, som skal placeres.

En monolog med både musik og fysik – om fortvivlelse, kærlighed, klichéer og sorg. En poetisk og nogle gange humoristisk tekst fortalt gennem Judys tanker og følelser om at være pårørende. En forestilling om den sorg, man kan føle over at være pårørende, og den (måske syndige) lettelse, man kan føle over, at én, man elsker, går bort og får fred.

Om Judys og hendes fars liv, der snor sig ind og ud af hinanden. Om at stå tilbage med et ansvar for den, der før havde ansvaret, og om alle de følelser og tanker dette ansvar fremkalder.

Inden forestillingen, vil Sophie Villsen, der fik idéen til og har produceret forestillingen, give publikum en spændende introduktion.

Anmelder Trine Wøldiche skrev i Iscene:
Til trods for det alvorstunge emne må vi blandt publikum gentagne gange trække på smilebåndet over det absurde i hele fortællingen – og over den underholdende måde, det hele formidles på.

Instruktør: Kristoffer L. A. Pedersen
Medvirkende: Kimmie Liv Sennova
Manuskript: Lin Melkane
Producent: Kolding Egnsteater

Billetpris: Børn/unge: 125 kr. Voksne: 195 kr.
Husk – til denne forestilling: én gratis ungdomsbillet ved køb af voksenbillet.