Pinocchio – onsdag d. 12. oktober 2022 kl. 19 i Industrien, Aarup

– en gammel klassiker i nye klæder

Teater Patrasket har taget fat om Collodis fantastiske klassiker og leverer den i en ny version for børn fra 8 år og deres voksne.

Pinocchio er dukken, der vil lære at blive menneske. Vi ser og hører om hans forunderlige og spændende færd i en verden fuld af sære skikkelser, farefulde hændelser, fristelser og bedrag.

Han ser ned ad sig selv: Den ene hånd er større end den anden. Benene er sat sammen af gammelt værkstedsskrammel. Den ene fod er fin med tæer og en blød fodsål, men der, hvor den anden skulle have siddet, er der – gisp – et hjul.

Pinocchio føler sig helt forkert og ville ønske, han var en rigtig dreng. Én med følsom hud og uden hjul, én ligesom alle de andre friske drenge, han møder på sin vej.

En vild og visuel opsætning med dukkemagi, fysisk ensemblespil og grum og gakket humor fortalt af klovne i et musikalsk cirkusunivers.

Teateravisen skrev:

Det er lige til at blive rundtosset af Alex Byrnes veloplagte iscenesættelse – en gysende og poetisk rejse med en fars betingelsesløse kærlighed som kompas.

Instruktør: Alex Byrne
Medvirkende: Anna Karina Nicolaisen, Maria Myrgård og Dirck Backer
Komponist og musiker: Bastian Popp
Scenografi: Nathalie Mellbye
Dukke- og maskedesign: Katrine Karlsen
Producent: Teater Patrasket

Billetpris: Børn/unge: 125 kr. Voksne: 175 kr.