Snedronningen – 9. marts kl. 20 på Haarby Kro

– fortalt af Susse Wold


Forestillingen er desværre aflyst på grund af sygdom.
Den kommer måske på turne i efteråret 2022.

Susse Wold siger om Snedronningen:
”Vi lever i en åndløs tid, hvor mange føler sig fortabte og isolerede. Derfor har jeg lyst til at fortælle dét af H.C. Andersens eventyr, som jeg altid har holdt mest af.
Eventyret Snedronningen indeholder næsten alt – poesi, drama, humor og lærdom. Det er et eventyr, jeg før har fortalt, men jeg føler, at lige nu er tiden inde til at fortælle den fantastiske historie igen. Alle står vi hver eneste dag ved en korsvej, hvor vi skal vælge mellem hjertet og den kolde forstand.”

Snedronningen har et budskab til alle, fordi den handler om det vigtigste af alt: Hjertets sejr over forstandens hovmod. En historie, der er mere relevant i 2022 end nogensinde før. Snedronningen er H.C. Andersens egentlige hjertekvad og et af hans smukkeste eventyr, hvor den lille Gerda rejser gennem et enestående univers med mange landskaber og mange tider for at finde sin forsvundne legekammerat, Kay.

Henrik Lyding skrev i Jyllands-Posten: ”Denne anderledes forestilling minder os om, hvor store fortællere både H.C. Andersen og Susse Wold er. En virtuost fortalt historie. Bedre, varmere og smukkere kan det ikke gøres. Stemmen er så mættet med udtryk, at vi selv med vores fantasi digter det hele.
Skaber billederne i vores hjerter, præcis som H.C. Andersen havde tænkt sig det. Ikke én pointe taber Susse Wold.”

Fortæller: Susse Wold
Forfatter: H.C. Andersen
Producent: Søren Kyed Productions

OBS: Forestillingen er desværre aflyst på grund af sygdom.
Den kommer måske på turne i efteråret 2022.