Småt Brændbart – 19. oktober kl. 20 i Arena Assens

– en morsom og musikalsk statusopdatering

To bedste venner har – meget pludseligt – rundet de 40 år, og det er de tilsyneladende helt afklarede med, for karriererne kører på skinner, familierne er harmoniske, og alt er yderst velegnet til den perfekte statusopdatering.

Men indeni føler de sig begge som småt brændbart – en container fyldt med ting, der ikke passer ind nogen steder. Checklisten er krydset af, så hvad gør man, når man føler, at man står på den anden side af en målstreg?

I Småt Brændbart gennemlever vennerne livet fra start til midt. Fra de allerførste barndomsminder til teenageårene, hvor livsglæden kunne måles på Richterskalaen, og frem til nu – midten – hvor alle drømmene er opfyldt, og hvor hver ny erobring føles som en sløv gentagelse af noget, der engang var så sprudlende og meningsfyldt.

Undervejs rydder de op i de indre rodekasser, og publikum kommer med på en både hylende morsom og livsbekræftende rejse.

Forestillingen er fyldt med nyskrevne sange, der finder både komikken og alvoren frem i emner som f.eks. dobbeltmoral, ytringsfrihed, religion, racisme, familieproblemer og veganisme.

Testet positiv på 30-70 årige!

Tekst, musik og iscenesættelse: Berlin og Krogsgaard
Medvirkende: Vicki Berlin og Rasmus Krogsgaard
Producent: Krogsgaard Production

Billetpris: 275 kr.