Pippi Langstrømpe – 16. november kl. 18 i Arena Assens

– verdens stærkeste familieforestilling

”Her kommer Pippi Langstrømpe” gjalder det gennem de fredelige gader, da Pippi med det ræverøde hår ankommer med både hest og abe til Villa Villekulla.
Sådan en mærkelig pige har folk i byen aldrig mødt før. De pæne og artige nabobørn, Tommy og Annika, bliver straks gode venner med Pippi. Hun lærer dem, at de voksne ikke altid har ret, og de udfordrer hende til at prøve at gå i skole og til at lære bordskik. Ingen af delene har hun prøvet før, for det blev der ikke lige tid til, mens hun sejlede rundt på de syv have sammen med sin far, Kaptajn Langstrømpe.
Pippis fantasi er stærk og levende, og det er godt, når man har en mor i himmelen, en far, der er sørøver, og en frk. Prysselius, der vil sende én på børnehjem.

Denne version af Pippi Langstrømpe er livlig, men også tilsat et strejf af alvor, der ikke skjuler, at Pippi savner sine forældre. Forestillingen byder på et genhør med Georg Riedels skønne melodier, som huskes fra tv-serien fra 1968.

Pippi Langstrømpe er en udødelig klassiker: Den kom i 2005 på Unescos liste over bevaringsværdige, kulturelle værker, og alle børn fortjener at lære Pippi at kende.


Egnet til børn fra 5 år.

Instruktion og bearbejdelse: Birgitte Næss-Schmidt
Medvirkende: Siw Ulrikke Maibom, Jacob Weble, Pernille Schrøder, Albert Stein Ankerstjerne, Ulrik Windfeldt-Schmidt m.fl – i alt 15 medvirkende – ti skuespillere, tre musikere, en hest og en abe.

Producent: Folketeatret

Billetpris: Børn: 125 kr. Voksne: 200 kr.