Maddiker – d. 24. april kl. 20 i Arena Assens

– et livtag med den modne kvinde

Bemærk: Forestillingen er flyttet fra 22. marts til 24. april på grund af akut sygdom (Covid19) blandt både skuespillere og tekniker.

Bodil Jørgensen, Jannie Faurschou og Rikke Wölck står på scenen i en dramatisk ”stand up”, der tager et uforfærdet og morsomt livtag med den modne kvinde.

Det er ikke lutter lagkage alt sammen. Man kan for eksempel roligt forlade en fest som den første. Der sker ikke en skid. Kunne man finde på at bevæge sig ud på dansegulvet og bevæge sine stive lemmer, så kommer de løftede mormorarme hurtigt ind til kroppen igen, når de unge smiler og ler opmuntrende til én. Ydmyget halter man væk fra dansegulvet og direkte hjem i den nye singleseng. Ensomheden sniger sig ind, mens man forsøger at koncentrere sig om en god bog.

Man kan jo stadig se godt ud, hvis ellers lyset lige falder rigtigt. Ens hjerne fungerer stadig – lidt langsommere, men den fungerer. Man kan gøre lige, hvad man vil: Sælge alt og rejse hele jorden rundt; gå på kurser; dygtiggøre sig; starte helt forfra; lade sig skille. Vise det her selvforherligende ungdomsregime, at alder er en styrke. Fanden tage os!

Nogle gange er det godt at huske på, at livet ikke er slut, før man er død. Der er både liv og glimt i øjet på de tre voksne kvinder på scenen, mens de hylder alderdommen og tør tale om både det svære og det smukke i livet – inden maddikerne får overtaget.

Instruktør: Madeleine Røn Juul
Medvirkende:
Rikke Wölck, Bodil Jørgensen, Jannie Faurschou
Scenograf: Gøje Rostrup
Producent: Folketeatret

Billetpris: 275 kr.