Hvis livet var en sang – 3. september kl. 20 i Vissenbjerghus

– en fortælling om et liv på scenen

En fortælling der bliver lejlighed til at spørge ind til efter forestillingen, hvor Lane Lind deltager i en eftersnak med publikum.

Om forestillingen: Én af sin generations fornemmeste og mest alsidige skuespillere, Lane Lind, tager os med på en rejse gennem sit liv, sin karriere og sangene hun sang – og nogle af dem, hun drømte om at synge.

Lane Lind leverer sangene, som er ganske forskellige i stil og karakter. De bindes sammen af sjove og fængende monologer, som bliver fortalt med en vidunderlig, underspillet selvironi og en parodisk elegance.

En musikalsk tur ned ad Memory Lane sammen med den umanerligt velspillende og medlevende guitarist Lasse Schmidt. Hvis livet var en sang er fortællingen om et levet liv og en karriere på godt og ondt tilsat en række sange, der på hver sin måde indrammer og illustrerer perioder og episoder i Lane Linds 75-årige liv. Fra “Skolepigens sang”, som hun optrådte med på skolescenen i 1959 – en omskrivning af “Pige træd varsomt” – til slutnummeret, der helt naturligt er Jacques Brels prægtige djævledans om livets karrussel.

Lane Lind har selv skrevet manuskriptet, og der er sangtekster og musik af Kai Normann Andersen, PH, Irving Berlin, Volmer Sørensen, Karl Bjarnhof, Jacques Brel, Habakuk m.fl.

Lane Lind har netop modtaget CphCultures Teaterpris – Årets Ærespris – for kabaretten Hvis livet var en sang.

Instruktør: Mads M. Nielsen
Medvirkende: Lane Lind
Musikalsk arrangement og akkompagnement: Lasse Schmidt
Producent: Café Liva

Billetpris: 150 kr.