Bohr – 24. februar kl. 14.30 i Arena Assens

– en hyldest til den ikoniske videnskabsmand

OBS: Forestillingen spiller kl. 14.30 og igen kl. 17. 
Hvis kl. 17 passer bedre –  kontakt os via mail@vestfynsteater.dk eller tlf. 30282965.

I 2022 er det 100 år siden, Niels Bohr modtog sin Nobelpris i fysik, og i den anledning vil teatret Glimt hylde og portrættere den ikoniske person og videnskabsmand med en forestilling, der fortæller om Bohrs liv og tanker.

Niels Bohr er ikke til at komme uden om. Han bliver ved med at dukke op, og så snart man er blevet opmærksom på hans navn, bliver det åbenlyst, hvor vigtig en person han har været. Hans idéer, teorier og filosofi har ændret menneskehedens syn på, hvordan verden hænger sammen.

Bohr er en multidisciplinær forestilling, der blander dans, skuespil, moderne cirkus, illusionsmagi og videokunst for at sætte fornyet fokus på denne utrolige person. Niels Bohrs liv og samtidshistorie udtrykkes gennem dramatikken og fysisk teater, og hans tanker, teorier og filosofi kommer til live på scenen og skaber et scenisk univers gennem Glimts kropslige kunnen og leg med scenografi.

I forestillingen udforsker vi nogle af de vilde hændelser, der skete omkring Bohr – bl.a. Første og Anden Verdenskrig, hans legesyge konkurrence med Einstein, og hans utrolige kone Margrethe Nørlund Bohr, der skabte det miljø, der muliggjorde en frugtbar påvirkning forskere imellem.


Instruktør:
Lars Lindegaard Gregersen
Medvirkende:
Performere, skuespillere, dansere, akrobater og illusionister
Dramatiker: Jesper Pedersen
Koreografisk hjælp og kostumer: Camila Sarrazin
Producent:
Glimt

 Billetpris: 150 kr.

OBS: Forestillingen spiller kl. 14.30 og igen kl. 17. 
Hvis kl. 17 passer bedre –  kontakt os via mail@vestfynsteater.dk eller tlf. 30 28 29 65.