Sværdet i stenen – 30.10. kl. 18 i Arena Assens

– et familieeventyr med musik af Sigurd Barrett

Hvorfor skal Arthur trække et sværd op af en sten for at blive konge?
Hvordan er det at vokse op hos en troldmand og være ven med en prinsesse?

Glæd jer til en magisk forestilling om Kong Arthurs barndom hos den kloge og forvirrede troldmand Merlin, der kun bruger sin magi, når det er strengt nødvendigt.

Alle børn kan være med og både grine og gyse, når prinsesse Guinevere forklæder sig som dreng og kæmper side om side med Arthur mod den selvfede fosterbror Kaj, den lede og hævngerrige troldkvinde Morgan le Fay og en lænket, ildspyende drage.

Forestillingen er krydret med spænding og magi, en god portion humor og sange med helt ny musik af Sigurd Barrett. Vi fortrylles af flotte kostumer og en medrivende scenografi.

Fortællingen trækker tråde til nutiden, hvor folk stadig har travlt med at bekrige hinanden i stedet for at gøre som den kloge Merlin lærer Arthur: Brug pennen i stedet for sværdet, beskyt de svage og lær at holde af dine fjender – for måske er de okay inderst inde?!

Damen i Søen stiger op af vandet og planter det berømte sværd, Excalibur, i stenen med ordene: ”Den, der trækker sværdet af stenen, skal blive landets nye konge”.

Egnet til børn fra 5 år

Instruktør: Louise Schouw
Medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Asbjørn Agger, Marianne Bøgelund, Morten Bo Koch
Komponist: Sigurd Barrett
Forfatter: Gunvor Reynberg
Producent: Louise Schouw Teater

Billetpris: Børn 125 kr. Voksne: 200 kr.