I skovens dybe stille ro – 21.09. kl. 13.30 på Tommerup Skole

– tanker om at byde verden farvel

Mira Mobeck blev kun 13 år. Hun tog sit eget liv. Hun efterlod: En mor, en far, en bror, en kat og to marsvin, en stor familie, klassekammerater og en 69 sider lang dagbog.

Det er denne dagbog, Teatret Fair Plays forestilling bygger på. Hver ottende af alle 15-årige har tanker om selvmord. Forestillingens unge hovedperson delte ikke sine tanker i tide.

Med udgangspunkt i skovens dybde og menneskesindets inderste kamre tager forestillingen livtag med døden – eller rettere en ung piges tanker om døden – og om at tage sit eget liv.

Vellykket scenekunst – selvmord og selvmordstanker er en meget alvorlig sag. Teatret Fair Play’s ”I skovens dybe stille ro” er et godt bud på, hvordan man kan åbne op for at tale om et problem, som i allerhøjeste grad er vanskeligt at håndtere. Titlen og brugen af sangen i sig selv er meget velvalgt. Første vers af sangen synges undervejs og peger med sine slutstrofer gåsehudsskabende tilbage på eller ind i solar plexus af stykket”, skrev Kirsten Dahl, Teateravisen.dk

Ungdomsforestilling – fra 13 år – baseret på en dagbog

Instruktør: Leiv Arne Kjøllmoen
Medvirkende: Isa Marie Henningsen
Musiker: Anna Roemer
Scenograf: Nathalie Melbye
Lyddesigner: Emil Assing Høyer
Producent: Teatret Fair Play

Billetpris: Unge fra 13 år: 75 kr. Voksne: 100 kr.