Det begynder at blive koldt om fødderne – 24.09. kl. 20 i Industrien, Aarup

– en munter monolog om døden og de kolde fødder

Ud over et par aldersbetingede småskavanker føler manden sig stadig rimelig rask og rørig, men inden for det seneste år er tre af hans jævnaldrende, nære venner døde. Disse triste begivenheder sammenholdt med det faktum, at tidsskriftet Ældresagen dumper ind gennem brevsprækken, har bevirket, at han føler et stigende behov for at forholde sig til døden – for det begynder at blive koldt om fødderne, og han ligger ofte vågen om natten.

Hvad vil det sige at dø? Hvad vil det sige at være død? Er det ren biologi og evig glemsel, eller er der noget mere? I et forsøg på at få svar på de spørgsmål lytter han interesseret til en række vidt forskellige ”fagfolk”.

Blandt andre egen læge, hans alvorligt syge ven, hans clairvoyante underbo, den lokale præst og sidst, men ikke mindst naboens lille pige, som lige har begravet sin elskede kat.

Anmelderne var enige – et eksempel:
Hans Rønne er en gudsbenådet forfatter og fortæller. Han åbner sit sentimentale sind op til frit skue for publikum og blænder af med nøje afstemt galgenhumor, der får os til at grine højt og længe, selvom der ikke er meget at grine af, skrev Kristelig Dagblad, som gav fem stjerner.

Instruktør: Lars Knutzon
Medvirkende: Hans Rønne
Scenograf: Gitte Baastrup
Idé og forfatter: Hans Rønne
Producent: Teatret

Billetpris: 175 kr.

Når du klikker på køb billetter herunder, kommer du ind på en salsplan, hvor du kan vælge pladser. Det ser ud som om, der er solgt rigtig mange billetter. Det er fordi, vi har blokeret en lang række sæder, så vi kan overholde anbefalinger og regler i disse Coronatider.
Med andre ord – køb trygt billetter, der er også plads til dig.