Blinkende Lygter – 31.01. kl. 20 i Arena Assens

– nu som teaterforestilling

Forestillingen er desværre aflyst pga. Coronarestriktioner.

Denne udgave af Blinkende Lygter er et nyskrevet skuespil af Vivian Nielsen – baseret på Anders Thomas Jensens berømte film fra 2000.

De fire drenge, Peter, Arne, Thorkild og Stefan, stikker af hjemmefra og mødes tilfældigt på en banegård. Sammen finder de ind i det kriminelle miljø og taler ofte med næverne først, men de står altid sammen og støtter hinanden.

Da Thorkild fylder 40 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut, men han er nødt til at lave et sidste job for bagmanden, ”Færingen”. Med lidt held og en hel del dumdristighed lykkes det de fire venner at stjæle en af Færingens kufferter indeholdende flere millioner kroner. Det er baggrunden for deres videre færd og møde med de skæve udkantsdanskere – de tager flugten, forsøger at holde lav profil og passe ind med de lokale.

Teaterversionen af Blinkende Lygter er sjov, tankevækkende og skæv. Det er en oplagt mulighed for at opleve eller genopleve en af de klassiske Generation X fortællinger med de mange uforglemmelige replikker. Hvem husker ikke – ”Det er en syg høne, der har lagt det æg.” og ”Jeg skal ha’ noget coke. Det ska’ jeg da ha’!”

Instruktør: Frank Rubæk
Medvirkende: Paw Henriksen, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen,
Christina Bech, Kristian Boland, Frank Rubæk
Forfatter: Vivian Nielsen
Producent: Teater 2 og NørregadeTeatret

Billetpris: 275 kr.