Peer Gynt – 05.10. kl. 20 i Arena Assens

– et eventyrligt og fantasifuldt drama

I Folketeatrets gendigtede og nybearbejdede version af Henrik Ibsens berømte klassiker spiller Cyron Melville og Preben Kristensen henholdsvis den yngre og den ældre Peer. Med ambitioner om at finde sig selv og blive til noget stort drager eventyreren og lykkeridderen Peer ud i verden.

Syv skuespillere befolker den verden, Peer prøver kræfter med gennem et langt liv; fra håbefuld ung til selvtilfreds voksen og til sidst som desillusioneret ældre mand.

På sin store livsrejse, der fører ham jorden rundt, prøver Peer det meste. Han forfører kvinder på stribe, og han forlader dem. Han bliver profet, og han bliver vanvittig. Han bliver rig, og han mister alt.

Undervejs indser Peer dog, at han i sin ihærdige søgen efter sin indre kerne er flygtet fra de vigtigste relationer i sit liv: Familien, kæresten, barnet – alle dem, der kunne have hjulpet ham med at finde sit indre jeg. Han bøjer af og går uden om, der hvor han burde have stået fast.

Peer Gynt er både en klassisk og meget moderne dannelsesberetning, der sætter det evigt gyldige spørgsmål på spidsen: Hvordan er man sig selv uden at være sig selv nok?

Instruktør: Moqi Simon Trolin
Medvirkende: Preben Kristensen, Cyron Melville, Anette Støvelbæk,
I alt 7 medvirkende
Forfatter:  Henrik Ibsen
Producent: Folketeatret

Billetpris: 275 kr. (abonnementsforestilling – 30 % rabat til medlemmer)