Den komiske tragedie – 05.02. kl. 20 i Industrien, Aarup

– en komedie om at finde sig selv

Den Komiske Tragedie handler om angsten for at fejle og om vejen hen mod at turde gøre det, man i virkeligheden drømmer om. En vej, der er belagt med både gode grin og stof til eftertanke.

En skuespiller og hendes rolle skal sammen spille en vigtig scene. Det går ikke helt som planlagt, for skuespilleren bliver lammet af nervøsitet, og Rollen må tage over. Rollen befinder sig derimod godt i spotlightet, rank og stolt suger den lyset til sig. Så meget at skuespilleren må kæmpe for at overtage scenen igen. Måske var det Rollens plan hele vejen igennem?

Forvent intelligent historiefortælling tilsat komik, fysik og eftertanke i denne anderledes, poetiske komedie, der vender teatret på hovedet i en hyldest til fantasien, livet og skuespillet.

Det lyder lidt kryptisk, men det var en af de forestillinger, vi faldt pladask for på teaterseminaret i november ’18, og vi er helt på linje med Teateravisens anmelder:
”Det er simpelthen virtuost, det Mette Rønne laver…. Det er forbilledligt skuespillerarbejde, præcist og gennemarbejdet, og det er dødsens charmerende…”

Instruktør:
Anders Brink Madsen
Medvirkende:
Mette Rønne
Lys:
Mads Maybom Hunstad
Forfattere:
Yves Hunstad og Eve Bonfanti
Producent:
Kulturmarkt

Billetpris: 175 kr.