Nyhedsbrev 13.02.15

Er der tale om en seriemorder? Det vides ikke, men helt sikkert er det, at Comedieteatrets forestilling Mord på Skackholm Slot tirsdag d. 24. februar kl. 20 i Arena Assens er en morderisk morsom farce.

De 23 roller spilles af Vicki Berlin, Pernille Schrøder, Bente Eskesen, Lone Rødbroe og ikke mindst Thomas Mørk, og de gør det så lattermusklerne kommer på en alvorlig prøve – trods det tragiske hændelsesforløb: Først dør grev Otto Vilhelm von Skack en helt naturlig død. Trist, men værre bliver det, da grevinde Lydias søster Dorothea og siden den franske stuepige Cosette så skammeligt myrdes. Og bliver det ved det? Stakkels kriminalinspektør Erik Blom bliver sat på opgaven at finde den eller de skyldige. Se evt. http://comedieteatret.dk/SKACKHOLM.html
Der er billetter endnu, men det er der måske ikke helt frem til d. 24.

Der er bredde og kvalitet i dansk turneteater. Fra farce til moderne danseteater på mindre end en uge – Dansk Danseteater spiller deres succesforestilling Carmina Burana i Arena Assens mandag d. 2. marts. Teateret introducerer forestillingen kl. 19.15, så kom inden da – det koster ikke ekstra, men giver ekstra oplevelse. Selvom også denne forestilling har solgt godt, er der stadig billetter. Læs om forestillingen på http://www.danskdanseteater.dk/forestillinger/carmina-burana-danmarksturn%C3%A9-2015

Billetter bestilles som sædvanlig på mail@vestfynsteater.dk eller på tlf. 21 45 52 72.

Det er som altid, når Vestfyns Teater spiller i Arena Assens, muligt at bestille en teatermenu i husets restaurant, SaftStationen. Denne gang serveres mørt bankekød med kartoffelmos og diverse tilbehør samt en dessert for kun 150 kr. Også her er det en god idé, ja faktisk nødvendigt, at bestille på forhånd på tlf. 64 71 18 20.

 

Der er lukket for kommentarer.