Nyhedsbrev 09.03.15

”San Quintin” – ja, så tænker alle, over en vis alder i hvert fald, straks Johnny Cash og hans meget kendte fængselskoncerter. Når Charlotte Munck og Jesper Lohmann med orkester kommer til Arena Assens fredag d. 13. marts kl. 20, bliver der rig lejlighed til at genhøre og genopleve store dele af Johnny Cash’ univers. Musikmaterialet til forestillingen ”Ring af ild” kommer især fra de berømte ”American Recordings”.

Sangene introduceres med små monologer, anekdoter, digte og småsnak med publikum på bedste Niels Hausgaardsk vis.

Under Kapelmester Stephan Grabowskys fine ledelse nyfortolker strengespilleren Tin Soheil og perkussionisten Mathias Nordholt sammen med Jesper Lohmann og Charlotte Munck 19 af Johnny Cash’ sange, fornemt gendigtet på dansk.

Har du ikke allerede billet, eller har du som medlem lyst til at invitere gæster med – er der som sædvanlig flere muligheder – send en mail til mail@vestfynsteater.dk, brug http://vestfynsteater.dk/ eller ting på tlf. 21 45 52 72.

SaftStationen serverer inden forestillingen gammeldags oksesteg med bl.a. dampede grøntsager og til dessert hvid chokolademousse– alt sammen for kun 150 kr. Bord bestilles på tlf. 64 71 18 20.

Der er lukket for kommentarer.