Nyhedsbrev 13.11.14

Teater kan tryllebinde – det gælder også efterårssæsonens to sidste forestillinger.

Det gælder også selvom begge forestillinger er monologer. Den rette tekst, instruktør og ikke mindst skuespiller kan gøre monologer til meget intense og i begge disse tilfælde meget morsomme teateroplevelser.

På torsdag d. 20. november kl. 20 i Industrien kan I opleve Pia Rosenbaums fortolkning af Sonja Vesterholts ”Hunden er rask”. En meget humoristisk forestilling om det barske liv i Sovjet før murens fald.
Anmelderne gav 5 stjerner: …. en tankevækkende, bevægende og ofte absurd humoristisk teaterforestilling. Det gakkede, uforståelige og vanvittige i Sovjetunionen beskrives med en vidunderlig, køligt underspillet humor. Pia Rosenbaum formidler virtuost, vittigt, og bevægende Sonja Vesterholts usædvanlige livsforløb…… resultatet er intet mindre end vidunderligt. Se den, græd og grin sammen med hende.

Onsdag d. 26. november kl. 20 i Industrien præsenterer Anders Ahnfelt-Rønne en skingrende skør og humoristisk soloforestilling om ungdom, galskab, klassisk dannelse og selvfølgelig et forgiftet maltbolsje. Med andre ord en dramatisering af Hans Scherfigs klassiker ”Det forsømte forår”.
Trods mere end 70 år på bagen er romanen og ikke mindst denne dramatisering stadig meget morsom. Alle, der har læst bogen, husker sikkert den skrupskøre matematiklærer Duemose, som i raseri flår kontakter ud af væggen, og fransklæreren Oremark – en sand djævel, der forhører de unge elever på en så udspekuleret og hæsblæsende måde, at ingen (heller ikke blandt publikum) kan føle sig trygge. Og så er der naturligvis den klassisk dannede lektor Blomme, en underspillet dæmon, der hænger de lidt anderledes elever ud, og til slut mister livet på mystisk vis.

Billetpriser:
”Hunden er rask”: 100 kr. for alle.
“Det forsømte forår”: 150 kr. for medlemmer og 175 kr. for ikke medlemmer.

Billetterne bestilles på via mail@vestfynsteater.dk eller på tlf. 21 45 52 72.

Venlig hilsen
Bestyrelsen.

Der er lukket for kommentarer.