Nyhedsbrev 02. 11.14

Lovesong – teater, der giver mening

Når man er nået dertil i livet, hvor man har lagt fremtiden – i hvert fald det meste af den – bag sig, er det oplagt at snakke om ……
ja, fortiden, det liv, man har levet, og den kærlighed, der måske var og i bedste fald stadig er. Det er netop dette emne, der tages op i forestillingen Lovesong, som Vestfyns Teater spiller i Arena Assens tirsdag d. 11. november kl. 20.

Forestillingen henvender sig primært til voksne – de rigtig voksne over 50 år – og til alle, der enten i deres privatliv eller professionelt har ældre mennesker tæt på.
Skuespillerne deltager efter forestillingen i en snak med publikum om stykket.

Billetpriser – og luksus bustransport
Billetprisen er som sædvanlig i Arena Assens:
250 kr. for ikke medlemmer og
150 kr. for medlemmer
Lovesong er en af de forestillinger, hvortil Vestfyns Teater arrangerer luksus bustransport for kun 75 kr. tur/retur. Nu tilbyder vi teaterbillet + busbillet i en samlet pakke for 300 kr.
Billetter bestilles på mail@vestfynsteater.dk eller på tlf. 21 45 52 72 (Bent Damsbo)

Bussen – se http://cubus.dk/ – har plads til 27 passagerer, som alle sidder ved borde i magelige læderstole. Der er ægte tæpper på gulvet, og mulighed for at købe en kop kaffe mv. undervejs. Der er selvfølgelig også klaver og højskolesangbøger – og en pianist! Hyggeligt? Ja, meget!
Og så tager David Owe med på sidste del af turen og introducerer aftenens forestilling.

Bussen starter i Tommerup St. kl. ca. 18.05, kører via Vissenbjerg, Årup (kl. ca. 18.30) og videre via Ørsted til Glamsbjerg (kl. ca. 18.55) og derfra over Hårby og Ebberup (kl. ca. 19.20) til Assens. Tilmeldte får besked om præcis hvor og hvornår bussen kører.

Lovesong
Forfatter: Abi Morgan
Medvirkende: Baard Owe, Marie-Louise Coninck, David Owe & Patricia Schumann
Instruktør: Kaspar Rostrup
Komponist: Fuzzy

Lovesong er historien om et ægteskab på godt og ondt. Med et smukt og enkelt koreografisk arrangement flettes et par i 20’erne sammen med den samme mand og kvinde en menneskealder senere. Deres tidligere og nuværende liv mødes i denne tankevækkende og smukke fortælling om livet, ægteskabet og kærligheden.

Der er fire medvirkende, men det handler egentlig kun om to mennesker. Vi ser deres yngre og ældre versioner i samme rum, og mens det ældre par bliver mere og mere tynget af sygdom og alderdom, bliver deres yngre jeg stadig mere nærværende og forbundne.

Stykkets instruktør Kaspar Rostrup udtaler ”Lovesong er et helt utroligt stykke teaterpoesi. Temaet læner sig voldsomt op ad ‘Dansen med Regitze’, som blev oscar-nomineret i sin tid. Lovesong handler om et helt almindelig ægteskab, med opture og nedture, med modgang og medgang, et ægteskab, en samhørighed mellem to mennesker, som vi alle kan relatere til, men som et stykke musik hæver det sig op over dagligdagen og fortæller om kærligheden, når den er stærkest”.

Anmeldercitater:
Michael Søby – CPHculture: Lovesong hører blandt sæsonens fineste overraskelser og må betegnes som Nepo Teatrets hidtil bedste forestilling, en lille juvel, man må værne om.
Inger Renberg – Hjørring Teater: En vedkommende, intens forestilling og et bevæget publikum.
Frede Jensen – formand Sønderborg Teaterforening: En forestilling som fortjener et stort publikum – en forestilling som DRK bør inddrage i deres søndagsserie om teater.
Pia Stilling – KultuNaut: Forestillingen er både intens og sørgelig og i den grad seværdig.

Se evt. video/teaser og et interview med Kaper Rostrup på http://nepoteatret.dk/Video.html

Venlig hilsen
Bestyrelsen.

Se også http://vestfynsteater.dk/ og følg os på facebook.

 

Der er lukket for kommentarer.