Nyhedsbrev 27.09.14

Tæt på Karen Blixen….

Vestfyns Teaters næste forestilling er Blixen Unplugged” onsdag d. 8. oktober kl. 20 i Tommerup Bibliotek.

Karen Blixen beskrev sig selv som en ”Storyteller”. Det har givet inspirationen til forestillingen ”Blixen Unplugged”, som er nyskabende fortælleteater, når det er allerbedst. Uden brug af stor scenografi og overdådige kostumer formår forestillingens instruktør Karen-Lise Mynster og skuespillerne Petrine Agger og Mette Frank at udfordre den traditionelle fortælletradition. De bringer nyt liv og en uventet dybde ind i Blixens to noveller ”Skibsdrengens Fortælling” og ”Ringen”. Forestillingen får liv og rum, og en helt unik fortælleform opstår i mødet mellem skuespillerne og publikum takket være de to skuespilleres udtryksfulde gestik og kropssprog.

Publikum vil – også uden forhåndskendskab til novellerne – opleve imponerende fortælleteater, der udspiller sig i spændingsfeltet mellem Petrine Aggers jordbundne og temperamentsfulde dramatik og Mette Franks svævende og personligt betonede poesi. De spænder novellens ord ud imellem sig, ordret og tro mod Blixens novelle, kaster de lystigt, trodsigt og frejdig ordene op – og griber dem som gule, varme, tropiske appelsiner i luften, fragtet over verdenshavene takket være skibsdrengens og Blixens Vintereventyr.

Efter forestillingen bliver der lejlighed til en snak med de to skuespillere om denne helt unikke oplevelse, der er produceret med støtte fra bl.a. Statens Kunstråd.

Køb billetter på www.vestfynsteater.dk på mail@vestfynsteater.dk eller ring på tlf. 21455272

Generalforsamling Vestfyns Teaters ordinære generalforsamling afholdes i år torsdag d. 23. oktober kl. 19.30 i Arena Assens. Bestyrelsen vil lægge op til en drøftelse af foreningens fremtid – de store linjer! Kom og hør, hvad bestyrelsen har af ideer og planer, og deltag i debatten.

Venlig hilsen
Bestyrelsen.

Der er lukket for kommentarer.