Nyhedsbrev 10.3.2014

Blot som eksempel på et nyhedsbrev, flere følger i løber af den kommende sæsonen.

 

Kære abonnenter og teatergængere

En vinter og en teatersæson går på hæld. Mange synes sikkert, at førstnævnte har været en god en af slagsen. Vi i Vestfyns Teater synes også, det gælder sidstnævnte – mange gode forestillinger og mange publikummer.

Sæsonens sidste forestilling ”Den Stundesløse” d. 1. april er totalt udsolgt, så desværre…..
I den situation er det dejligt at kunne løfte lidt af sløret for den kommende sæson 2014/15, der bliver Vestfyns Teaters hidtil største med 15 forskellige forestillinger.
Det bliver også sæsonen, hvor vi fortsætter det gode samarbejde med CuBussen, der bragte publikum til sæsonens to sidste forestillinger i Årup – og det foregik vel at mærke med hyggepianist, højskolesange og et enkelt glas rødvin på turen.

Hvis det lyder tillokkende, er der mulighed for allerede d. 24. april at få en bustur udover det sædvanlige – tag med CuBussen til Les Misérables på Aarhus Teater.
Læs om turen og tilmeld dig på http://cubus.dk/?page_id=339
Læs mere om den spændende bus på www.cubus.dk

Vestfyns Teaters sæsonbrochure 14/15 udkommer om ca 5 uger – en uge ind i april – og sendes til alle medlemmer og løssalgskunder, som vi har adresse på. Brochuren kan som sædvanlig også hentes på biblioteker og i en lang række forretninger i hele Assens Kommune.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Der er lukket for kommentarer.