To provinsfrikadeller – 23. 10. kl. 20 i Industrien, Aarup

Provins2Sp– et skønt kabaretshow

Instruktører: Liselotte Krogager og Jan Schou
Medvirkende: Liselotte Krogager, Jan Schou og pianist Bent Lundgaard
Scenograf: Team Thompson
Forfattere: Liselotte Krogager og Jan Schou
Producent: Teater Gyda og Krogager Kabareterne 

Billetpris: 150 kr. (abonnementsforestilling – 30 % rabat til medlemmer)

I “To provinsfrikadeller rykker ud” møder vi ægteparret Robert og Elise i skikkelse af Jan Schou og Liselotte Krogager, som kaster sig frygtløse ud i alle kunstens genrer. Ægteparret har i en fjern fortid optrådt med en blanding af revy, varieté, kabaret, musical og visesang. Nu er der akut bud efter parret, som derfor sammensætter et kabaretshow, der byder på musical, revy, viser, opera, evergreens, pop og ikke mindst rørende øjeblikke og gode grin.

Jan Schou og Liselotte Krogager kan deres metier. I talrige revyer og kabareter har de vist, at de mestrer det højtråbende og lårklaskende og mindst lige så vigtigt, at de favner det rørende og tør sætte tempoet i stå for at levere en tekst med holdning.

Der er momenter af alvor og underfundighed undervejs. Som når Jan Schou foredrager Leif Maiboms “Flueben” om ham, der ser tilbage på et liv, som var alt for meget rugbrød og alt for lidt kage. Eller når Liselotte Krogager med sin fortolkning af Tobias Triers “Hvad kan man ønske mere” giver et tiltrængt bud på en fornyelse af visetraditionen.

Pianisten Bent Lundgaards sikre og lydhøre akkompagnement og hans diskrete synthesizereffekter sikrer et perfekt og varieret lydbillede til dette kabaretshow med numre af Bent Fabricius-Bjerre, Preben Kaas, Volmer Sørensen, PH (Poul Henningsen), Poeten (Poul Sørensen), Irving Berlin, Sven Gyldmark, Henrik Krogsgaard, Steffen Brandt, m fl.