Med hovedet i himlen – 09. 11. kl. 20 i Industrien, Aarup

hovedet_i_himlen_og_fodderne_på2Sp– en livsbekræftende kabaret om livet efter de 50

Instruktør: Louise Schouw
Medvirkende: Anne Karin Broberg og Susanne Breuning
Pianist: Thomas Pakula
Musik: Bent Fabricius-Bjerre, Hansi Hinterseer m.fl
Idé og tekster: Anne Karin Broberg og Susanne Breuning
Producent: Louise Schouw Teater

Billetpris: 150 kr. (abonnementsforestilling – 30 % rabat til medlemmer)

Susanne Breuning og Anne Karin Broberg er et vidunderligt makkerpar i denne nye kvindekabaret, hvor instruktøren Louise Schouw har ladet de to kvinder folde sig ud på hver deres præmis og med hver deres sangrepertoire. Netop derfor er disse to scenekunstnere så interessante at opleve sammen.

Anne Karin Broberg er den, der har været nede at bide i gulvtæppet, men nu har hun altså åbnet en genbrugsbutik lidt uden for Haslev – og fundet lykken i en mand, der kan lide hende, som hun er.
Susanne Breuning er den tjekkede og perfektionistiske, der har alle de rigtige meninger, men også håndtasken fuld af smerte – på besøg direkte fra København.

En perfekt duo af kvindeerfaringer, der virker autentisk, og deres sang er aldeles uimodståelig. De har virkelig noget på hjertet, disse to.

Pianisten Thomas Pakula sprudler musikalskfinurligt som et helt slagorkester eller som en indfølende filmkomponist og sørger for det rette akkompagnement til det skæve og personlige potpourri – fra pop til jazz, fra Nat King Cole til Keld Heick og…

Ovenstående er til dels citater fra anmeldelsen i Information, hvor der også stod:
Forestillingen har en charme, der bør kunne få kvinder over hele landet til at fatte mod og mændene til at tro på kærligheden – igen.