Komedien, hvor alt går galt – 06.10. kl. 20 i Arena Assens

Komedien2sp

Instruktør: Geir Sveaass
Medvirkende: Troels Malling, Gordon Kennedy, Jakob Højlev Jørgensen, Jesper Riefensthal, Kristian Holm Joensen, Patricia Schumann, Marie Mondrup og Peter Schlie Hansen
Scenograf: Søren Glad
Forfattere: 
Henry Lewis, Jonathan Sayer og Henry Shields
Oversætter: Henrik Lykkegaard
Producent: Folketeatret

Billetpris: 275 kr. (abonnementsforestilling – 30 % rabat til medlemmer)

Titlen er ikke falsk reklame. Absolut alt, hvad der kan gå galt, går med sikkerhed helt galt. Hvis en blanding af Mr. Bean, Monty Python og Svend, Knud og Valdemar kan få dig til at grine, så kan “Komedien, hvor alt går galt” helt sikkert også.

Sjældent har man set noget så rablende og hjælpeløst udført. En ambitiøs amatørgruppe – spillet af bl.a. Troels Malling, Gordon Kennedy, Kristian Holm Joensen og Marie Mondrup – kaster sig ud i et spil om et mordmysterie i bedste Agatha Christie stil, men de har desværre ikke styr på ret meget andet end spilleglæden. Scenografien lever sit eget liv, rekvisitterne er aldrig, hvor de skal være, replikkerne falder ikke til tiden, men til gengæld falder de glade amatører – over møbler og medspillere og hele tiden på det forkerte tidspunkt.

Et hold af Danmarks mest morsomme og adrætte skuespillere er samlet i denne vanvittige og prisvindende slapstickfarce, der i flere sæsoner har blæst latterorkaner ind over Londons West End, og som nu får Danmarkspremiere.