De lystige koner i det vilde west – 23.01. kl. 20 i Arena Assens

Udsolgt

Instruktør: Frede Gulbrandsen
Medvirkende: Tom Jensen, Mette Horn, Camilla Bendix, Jesper Asholt, Kristian Halken, Lisbeth Gajhede, Asger Reher, Søren Hauch-Fausbøll, Sarah Juel Werner, Thomas Dieperveen, Jakob Højlev Jørgensen, Jesper Riefensthal m.fl.
I alt 14 medvirkende
Scenograf: Camilla Bjørnvad
Forfatter: William Shakespeare
Oversætter: Niels Brunse
Bearbejdelse: Frede Gulbrandsen og Ninette Mulvad
Producent: Folketeatret

Billetpris: 275 kr. (abonnementsforestilling – 30 % rabat til medlemmer)

Årets klassiker – William Shakespeares ”De lystige koner fra Windsor” – indgår i Folketeatrets række af afstøvede klassikere. Mange husker ”Den politiske kandestøber” i sidste sæson og ”Den stundesløse” for tre år siden.

Folketeatret har samlet en perlerække af skønne, uartige og sjove skuespillere i de mange roller i denne forestilling, hvor det er kvinderne, der fører an i løjerne, og hvor alle bedrager alle. Mette Horn og Camilla Bendix spiller et par saftige borgerkoner i deres bedste alder, mens deres ægtemænd spillet af Jesper Asholt og Kristian Halken er en smule vindtørre. Så da den adelige levemand Falstaff i Tom Jensen skikkelse gør kur til dem begge på en gang, kribler det i dem, og løjerne tager fart. Falstaff udsættes for den ene morsomme og latterlige lærestreg efter den anden, og intrigerne omkring komediens unge par tager fart godt hjulpet på vej af Madam Rap (Lisbeth Gajhede).

Komediens mænd og koner har modsatrettede interesser, og de driftige koner sætter gang i de løjer, der skal sikre, at kvinderne får deres vilje til slut. Så kan mændene lære det, kan de!