The Sunshine Boys – 29.10. kl 20 i Arena Assens

Waage og Flemming2sp

– Neil Simon’s forrygende komedie

Instruktør: Lars Knutzon
Medvirkende: Waage Sandø, Flemming Jensen, Bente Eskesen og Camilla Bendix
Scenograf: Nina Schiøttz
Forfatter: Neil Simon
Oversætter: Jesper Kjær
Producent: Teater2

Billetpris: 275 kr.

 

En af de morsomste forestillinger, der nogensinde er skrevet.

Humoren har også sine klassikere, denne er en af de mest berømte – og sjoveste. En etableret komikerduo – ”The Sunshine Boys” – har et livslangt samarbejde bag sig. De sidste mange år udviklede samarbejdet sig nærmest til had, afsky og væmmelse, og de vekslede ikke så meget som ét ord uden for scenen. Nu har Willie og Al for længst trukket sig tilbage og har ikke set hinanden i 10 dejlige år, men fjernsynet vil lave en udsendelse, hvor man viser nogle af “de store, gamle”.
Tilbuddet er fristende – af flere grunde – og Willies niece er agent og presser på. Der er ingen vej udenom: De må arbejde sammen igen! Én eneste gang. Vi følger prøverne og ser resultatet af det tætte samarbejde mellem to, der ikke kan fordrage synet af hinanden. Det er frygteligt – og dermed frygteligt morsomt. Der er ikke noget så sjovt som folk, der er i dårligt humør.

Forrige sæson spillede Waage og Flemming sammen i Jørn Riels lune og underfundige nordgrønlandske univers i ”Fandens til Fangstmænd”. Nu skruer de op for blusset og fortsætter samspillet i Neil Simons forrygende komedie, for nu er de endelig gamle nok til at spille så gamle! Sidst gik de hinanden lidt på nerverne – nu er de virkelig rasende!

Forestillingen har lige lagt Londons West End og Los Angeles for sine fødder. Måske husker du en af filmversionerne, hvor bl.a. folk som Walther Matthau og Woody Allen havde stor succes.