Ring af ild – 13.3. kl. 20 i Arena Assens

Ring af ildMedvirkende: Charlotte Munck og Jesper Lohmann
Kapelmester: Stephan Grabowski med orkester
Producent: Gur Enterprise

Forventet varighed: 2 timer inkl. pause

”Goddag. Mit navn er Johnny Cash.” Således indledte den berømte sanger som regel sine koncerter. Og dem havde han en uendelig række af i en karriere, der spændte over 50 år fra 1950’erne til hans død i 2003.
Johnny Cash var kendt som ”manden i sort”. Oprindeligt var det en praktisk foranstaltning, da det var den eneste farve, hele hans band havde i klædeskabet….
Senere koblede han tøjvalget sammen med sin sorg over de tabte liv i Vietnamkrigen, med sin sympati for de fattige og sultne, for stofmisbrugere og de langtidsindsatte.
Han begyndte at lave koncerter i fængsler i USA. Hvem husker ikke ”San Quentin”?
Efterhånden, som karrieren tog fart, blev Johnny Cash afhængig af stoffer. Hans redning blev hans livs elskede, June Carter, som han giftede sig med i 1968. De to levede resten af deres liv et lykkeligt parliv både privat og professionelt.
De smukke sange leveres med et glimt i øjet af to af Danmarks dygtigste fortolkere under ledelse af kapelmester Stephan Grabowski.
Charlotte Munck og Jesper Lohmann synger og introducerer sangenes temaer med små monologer, anekdoter og digte, mens de med Niels Hausgaardsk lune snakker med publikum.

Spilles i samarbejde med Arena Assens

Tilbud om teatermenu – se www.arena-assens.dk > Saftstationen > Teatermenu 14/15